Ai grijă la hainele cumpărate de pe net

Zilele trecute stăteam de vorbă cu o prietenă și a început să-mi povestească la un moment dat cum și-a luat țeapă, cu voia ei cum s-ar spune, cumpărând de pe net niște haine care îi erau ba prea mari, ba prea mici.

Deși naviga de mulți ani pe internet, nu mai comandase niciodată ceva online, deci nu prea știa cum decurg treburile. A început din start cu stângul alegând să cumpere de la un magazin despre care nu știa nimic deci nu inspira încredere, trecem peste asta.

Și-a găsit niște haine care-i plăceau, fără să stea prea mult pe gânduri a ales mărimea, la unele le-a greșit culoarea fiindcă a crezut că va primi pe culoarea care e în poză dar nu a văzut că trebuie să selecteze ea pe care dintre culori o dorește, primind o culoare la întâmplare, a reușit să le adauge în coș, a finalizat comanda cu chiu cu vai însă surpriza mai mare a avut-o abia în momentul în care hainele i-au sosit la ușă și a deschis coletele.

Bineînțeles că nu a comandat de la un magazin unde să aibă posibilitatea de a deschide și refuza coletul înainte de plată sau măcar de a putea returna totul într-un anumit număr de zile, sau chiar daca ar fi fost asta posibil cred că nu și-ar fi dat seama deci ar fi fost degeaba. Din păcate pentru ea mai nimic din tot ce a cumpărat nu i s-a potrivit și le-a dat gratis unor prietene pe toate.

Concluzia e că trebuie să aveți mare grijă la cumpărăturile online, mai ales atunci când vine vorba de haine unde aspecte precum mărimea și culoarea sunt mai mult decât esențiale. Dacă nu vă veți trezi ca și mulți alții primind niște haine care n-au nicio legătură cu gusturile voastre.

Lasă un răspuns