Am nevoie de un birou mai mare

Activitatea mea principală se desfăşoară în faţa calculatorului, stând la birou multe ore în fiecare zi. Astăzi am ajuns la concluzia că am nevoie de un nou birou.

Pe lângă faptul că plasticul de pe marginea celui vechi începuse să se dezlipească încetul cu încetul, mi-am dat seama şi că e cam prea mic pentru nevoile pe care le am acum, şi asta nu din cauză că m-aş fi îngrăşat eu ci pentru că pe biroul meu sunt nevoit de ceva timp să ţin cât mai multe lucruri.

În momentul de faţă am un birou normal, măricel, care însă nu mai face faţă cerinţelor mele, pe lângă unitate şi cele 2 monitoare, au mai apărut un laptop şi o tabletă care dispar de pe birou doar în momentele în care simt nevoia să lucrez stând în pat sau trebuie să le iau cu mine pe unde mă duc.

Am ajuns la concluzia că pentru ceea ce am eu nevoie în momentul de faţă ar fi tocmai bun un birou în formă de L care să se îmbine exact la colţul peretelui.

Astfel, pe lângă faptul că voi avea la dispoziţie tot spaţiul de care am nevoie pentru a-mi desfăşura activitatea, va arăta bine şi voi putea economisi spaţiul dar totodată acest tip de birou îmi va permite şi să amplasez unitatea calculatorului principal la unul dintre capetele biroului, cât mai departe de monitoare pentru a mai scade din intensitatea zgomotului pe care aceasta îl produce şi pe care urechea mea îl percepe.

Aşadar, o perioadă o părticică din timpul meu va fi destinat spre căutarea unui birou în formă de L ideal pentru că, vorba aia, nu-ţi cumperi un birou în fiecare zi şi dat fiind faptul că acesta este locul în care-mi petrec cea mai mare perioadă a zilei e prioritar ca acesta să se ridice la nivelul aşteptărilor mele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?