Cadouri pentru bărbați de Valentine’s Day

Cu toţii ştim că se apropie Valentine’s Day-ul, 14 Februarie fiind o zi importantă pentru persoanele care şi-au găsit jumătatea (cel puţin temporar) dat fiind faptul că, teoretic, aceasta este ziua lor, a îndrăgostiţilor.

În această perioadă toată lumea se gândeşte ce cadou ar trebuii să-i facă partenerului său aşa că am ales să fac o listă cu câteva cadouri pe care, fetelor, le puteţi dăruii iubiţilor sau soţilor voştrii şi pe care puteţi fi sigure că îi vor mulţumii pe ai voştrii parteneri. Aşadar,

Gadget-uri cu Star Wars – noi, bărbaţii, iubim în general filmele iar unii dintre noi suntem şi mari fani ai filmelor SF, ţinând cont de acest lucru dacă îi vei da jumătăţii tale de Valentine’s Day drept cadou un gadget cu Star Wars sigur acestuia îi va plăcea şi vă va răsplăti corespunzător.

Cameră pentru maşină – nu, nu mă refer la camerele din cauciuc ale roţilor unei maşini ci la camerele video pe care partenerii voştrii le pot monta în interiorul maşinii pentru a se filma la volanul acestuia sau pentru a filma eventuale accidente care apar în trafic în timpul în care acesta conduce.

Dronele – dacă aveţi parteneri pasionaţi de tehnologie atunci este mai mult decât garantat succesul pe care îl veţi avea dacă îi veţi dărui acestuia o dronă, fie ea una mare sau chiar şi o dronă mică, de test, în cazul în care nu vă permiteţi una la scară mai mare dat fiind faptul că preţurile nu sunt tocmai accesibile, mai ales în România.

În concluzie, dacă întâmpinaţi probleme în alegerea unui cadou care să vă impresioneze în mod plăcut şi garantat iubitul sau soţul atunci unul dintre cadourile despre care am vorbit mai sus ar putea fi alegerea perfectă de Valentine’s Day. Dacă optaţi pentru cumpărarea cadoului de pe internet atunci ar fi ideal să îl comandaţi încă de pe acum ca acesta să ajungă în mod cert până pe 14.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?